• Посилання скопійовано

Куди здавати звіт в Фонд від нещасних випадків страхувальникам зі сходу?

Фонд від нещасних випадків розповів, куди страхувальникам з Донецької та Луганської областей подавати річну звітність

Куди здавати звіт в Фонд від нещасних випадків страхувальникам зі сходу?

Страхувальники, які перебувають на обліку у відділеннях виконавчої дирекції Фонду Донецької та Луганської областей, що знаходяться на тимчасово неконтрольованих Україною територіях, можуть подати або надіслати поштою* відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності та звіт щодо сплати заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду за наступними адресами:

- управління виконавчої дирекції Фонду у Донецькій області (84122, Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Жовтневої революції, буд. 16, тел. 0626220929);

- управління виконавчої дирекції Фонду у Луганській області (92600, Луганська область, м. Сватове, вул. Садова, буд. 74а, тел. 0647131338).

Також, відомість розподілу та звіт щодо сплати заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду вищезазначені страхувальники можуть подати у будь-яке відділення виконавчої дирекції Фонду Луганської та Донецької області, що знаходиться на підконтрольній Україні території, або будь-яке відділення в інших областях України.

* Надсилається поштою з повідомленням про вручення згідно з Порядком оформлення поштових відправлень з вкладенням матеріалів звітності, розрахункових документів і декларацій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 28.07.1997 № 799 (із змінами). У разі надсилання відомості розподілу поштою вона вважається поданою у день отримання відділенням поштового зв'язку від страхувальника поштового відправлення із відомістю розподілу.

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»