• Посилання скопійовано

Декларація зі збору у вигляді цільової надбавки на газ: звітуємо за старою формою

До затвердження нової форми декларації зі збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ Мінфін рекомендує платникам збору застосовувати стару форму декларації

Декларація зі збору у вигляді цільової надбавки на газ: звітуємо за старою формою

ДФСУ у листі від 20.01.2015 р. № 1427/7/99-99-15-04-02-17 повідомила, що до затвердження нової форми декларації зі збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ Мінфін рекомендує платникам збору застосовувати форму декларації, затверджену наказом ДПАУ від 24.12.2010 № 1017.

За обсяги природного газу, що постачається для населення, збір справляється у розмірі 4 %, а для інших категорій споживачів - 2 %.

Базовий податковий період для збору – календарний місяць.

Декларація подається платниками протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового місяця, контролюючим органам, за місцем податкової реєстрації.

Збір сплачується протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання податкової декларації, за місцем податкової реєстрації, за винятком платників, що споживають імпортований ними природний газ як паливо або сировину, та сплачують збір до або в день подання митної декларації.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»