• Посилання скопійовано

За новою формою декларації з плати за землю звітуємо з 1 січня 2016 року

З якої дати буде використовуватися для складання звітності нова форма декларації з плати за землю? Відповідають податківці

За новою формою декларації з плати за землю звітуємо з 1 січня 2016 року

ДФСУ у інформаційно-довідковому ресурсі "ЗіР" (категорія 112.05) нагадує, що Наказом Мінфіну від 16.06.2015 р. № 560 затверджено нову форма Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності).*

З огляду на те, що базовим податковим (звітним) періодом для плати за землю є календарний рік, то нова форма декларації з плати за землю буде використовуватися для складання звітності починаючи з 01.01.2016, у тому числі і для самостійного виправлення помилок, допущених у податковій звітності за попередні звітні (податкові) періоди.

*Для перегляду нової форми декларації відкрийте вкладку "Версія від 16.06.2015 р."

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»