• Посилання скопійовано

При отриманні податкових пільг платники повинні надати відповідний звіт

Платники податків, які користувались податковими пільгами за січень – вересень 2015 року, зобов’язані надати не пізніше 9 листопада Звіт про суми податкових пільг за 9 місяців 2015 року

При отриманні податкових пільг платники повинні надати відповідний звіт

Звіт про суми податкових пільг подається до податкової інспекції за місцем реєстрації.

Порядок обліку сум податків та зборів, не сплачених суб’єктом господарювання до бюджету у зв’язку з отриманням податкових пільг затверджено постановою КМУ від 27.12.2010 року №1233.

Пунктом 2 Порядку №1233 визначено, що суб’єкт господарювання (СГ), який не сплачує податки та збори у зв’язку з отриманням податкових пільг, веде облік сум таких пільг та складає звіт про суми податкових пільг (далі – Звіт) за формою згідно з додатком до Порядку №1233.

 Звіт подається СГ за три, шість, дев’ять і дванадцять календарних місяців за місцем його реєстрації протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового періоду. У разі, коли СГ пільгами не користується, Звіт не подається (пункт 3 Порядку №1233).

Порядок визначення сум податків та зборів, не сплачених СГ до бюджету у зв’язку з отриманням податкових пільг за операціями, які здійснюються на митній території України, затверджено наказом Державної податкової адміністрації України від 29.03.2011 №167.

Нагадуємо, що оновлено довідники податкових пільг станом на 1 жовтня 2015 року>>>

Джерело: ДФС у Закарпатській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»