• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

У звіті з ЄСВ неправильно зазначено дохід: як виправити помилку 

Застрахованій особі в липні 2015 р. нараховано зарплату і відпускні за період з 3 серпня по 2 вересня. У таблиці 6 додатка 4 за липень відображені нарахування двома рядками. Як виправити помилку? 

Працівник був допущений до роботи, але не приступив до її виконання: що з повідомленням у ДФС? 

23 вересня працівник оформився на роботу. З 24 вересня 2015 р. було підписано трудовий договір, видано наказ та відправлено повідомлення в ДФС. Цього ж дня працівник повідомив, що на роботу не виходить. Як бути? 

Маєте податковий кредит, але не використовуєте у госпдіяльності?Донарахуйте податкові зобов'язання 

Підприємство придбало товари для використання в негосподарській діяльності. Оскільки накладної від постачальника не отримали, суму ПДВ не включено до податкового кредиту. Чи потрібно нараховувати податкові зобов'язання? 

Підприємство самостійно прийняло рішення про ліквідацію НМА: що з ПДВ? 

Станом на 01.01.2015 р на підприємстві обліковується термінова ліцензія на торгівлю електроенергією і нараховується амортизація. 28.06.2015 р ліцензію на цей вид діяльності скасували. Підприємство вирішило списати НМА. Як бути з ПДВ? 

Зміна керівника без внесення відповідних даних до Єдиного держреєстру неможлива 

Які штрафні санкції застосовуються за невчасне подання змін до облікової інформації в держорганах (держреєстратор, фіскальна служба та інших)? 

Повідомлення за формою №20-ОПП подається з дати отримання витягу про реєстрацію майна у держреєстрі речових прав 

Чи можна подати форму 20-ОПП із запізненням? Які наслідки неподачі?

За неподання фінансової звітності передбачено адміністративну відповідальність 

Чи передбачена відповідальність платників податку на прибуток за неподання або несвоєчасне подання фінансової звітності та чи складають у такому випадку контролюючі органи протоколи про адміністративні правопорушення?

Визначаємо частину чистого доходу правильно 

Як розрахувати обсяг чистого прибутку (доходу) для визначення частини чистого прибутку (доходу), що відраховується державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями до державного бюджету?

Відображаємо у декларації суму ПДВ, у відшкодуванні якої відмовлено 

Як в декларації з ПДВ відображається сума податку, на яку за результатами перевірки контролюючим органом відмовлено у наданні бюджетного відшкодування та складено податкове повідомлення-рішення за формою «В3», якщо платником податку здійснювалось оскарження такого рішення?

Якщо засновник не є працівником підприємства, подавати повідомлення про прийняття працівника не потрібно 

На приватному підприємстві у штатному розкладі відсутня одиниця директора. Обов'язки і право підпису проводить засновник за рішенням. Зарплата не нараховується. Чи потрібно подавати повідомлення про прийняття працівника у ДФС?

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»