• Посилання скопійовано

Порядок прийняття банками документів на виплату зарплати: у проекті

Оприлюднено проект наказу "Про затвердження Порядку прийняття банками на виконання розрахункових документів на виплату заробітної плати"

Порядок прийняття банками документів на виплату зарплати: у проекті

Міністерство фінансів оприлюднило проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку прийняття банками на виконання розрахункових документів на виплату заробітної плати».

Проект акта розроблено у зв’язку із реорганізацією Міністерства доходів і зборів України  та утворенням Державної фіскальної служби України, яка є його правонаступником та необхідністю скасування наказу Міністерства доходів і зборів України від 09.09.2013 року № 453 «Про затвердження Порядку прийняття банками на виконання розрахункових документів на виплату заробітної плати», з метою  забезпечення реалізації статті 24 та пункту 95 «Прикінцевих та перехідних положень» Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове  державне соціальне страхування».

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: homut@minfin.gov.ua

Державна регуляторна служба України, 01001, м. Київ-11, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: inform@dkrp.gov.ua

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»