• Посилання скопійовано

Мінсоцполітики про нюанси подання повідомлення про прийняття на роботу

У разі наявності помилок або необхідності внесення змін до повідомлення про прийом на роботу є можливість подати уточнююче повідомлення

Мінсоцполітики про нюанси подання повідомлення про прийняття на роботу

Працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору та повідомлення податківців про прийняття працівника на роботу.

Про це, а також про інші нюанси подання такого повідомлення, Мінсоцполітики нагадує у листі від 10.08.2015 р. № 1038/13/84-15. Зокрема:

1)  дата наказу про прийняття працівника на роботу та дата початку роботи працівника не співпадають;

2) подання повідомлення про прийнятих працівників за допомогою підприємств поштового зв’язку не передбачено.  Про це фахівці Мінсоцполітики говорили також в листі від 19.08.2015 р. № 1069/13/84-15. Їх в цьому підтримали й податківці (докладніше тут);

3) встановлено реквізити, які дають можливість подання уточнюючого повідомлення у разі необхідності внесення змін до повідомлення про прийняття працівника на роботу або допущення помилки роботодавцем (тип: початкове або скасовуюче).  

Новини на тему:

 -  Повідомлення про прийняття на роботу подаємо і у разі зміни керівника;

 - Повідомлення про прийняття на роботу в паперовому вигляді - максимум на п'ять працівників

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»