• Посилання скопійовано

Пенсійний збір в Криму не справляється

Внесено зміни до окремих постанов Пенсійного фонду

Пенсійний збір в Криму не справляється

ПФУ постановою від 10.12.2014 р. № 26-1 затвердив зміни до деяких постанов правління Пенсійного фонду України.

Зокрема, відкориговано Інструкцію про порядок обчислення і сплати страхувальниками та застрахованими особами внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України.

Так, встановлено, що підприємствам та організаціям, які мають місцезнаходження на території вільної економічної зони "Крим", розрахунки фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій не надсилаються.

Збір на обов’язкове державне пенсійне страхування, передбачений Законом №400/97-ВР на території вільної економічної зони "Крим" не справляється.

У разі якщо попереднім місцезнаходженням або місцем проживання платника були АР Крим або місто Севастополь, орган Пенсійного фонду за новим місцезнаходженням або місцем проживання платника не пізніше наступного робочого дня з дня отримання відомостей про внесення змін до відомостей про юридичну особу або про фізичну особу - підприємця за архівними даними відображає суми боргу чи помилково (надміру) сплачені суми платежів у відкритих картках особових рахунків платника.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»