• Посилання скопійовано

Відкрито нові рахунки для сплати єдиного соцвнеску

Держказначейство вже відкрило нові рахунки для зарахування єдиного соціального внеску, але до кінця вересня платимо ЄСВ за старими реквізитами

Відкрито нові рахунки для сплати єдиного соцвнеску

Міністерство доходів і зборів України повідомляє, що з метою реалізації норм Закону України від 04.07.2013 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи» вчора, 19 вересня, було відкрито нові рахунки в органах Державної казначейської служби для зарахування єдиного внеску.

Номери рахунків розміщено в розділі "Довідники" на нашому порталі >>>

Увага! Нові відкриті рахунки поки що заблоковані, про введення їх в дію буде повідомлено додатково. Отже, як мінімум до кінця вересня сплачуємо ЄСВ за старими реквізитами. Після цієї дати з остаточного вирішення усіх питань - куди платити ЄСВ та куди звітувати, слід звертатися до місцевих органів Міндоходів (за місцем взяття на облік як платників єдиного внеску).

Нагадаємо, що у вересні всі процедури щодо прийняття та оброблення звіту про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та обліку сплати страхових коштів у картках особових рахунків платників здійснює Пенсійний фонд. Отже, до кінця вересня потрібно надсилати звіти про суми нарахованого соцвнеску саме на адресу Пенсійного фонду.

Автор: Катеринец Наталья

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»