• Посилання скопійовано

Встановлено порядок формування відомостей про компенсацію ЄСВ роботодавцям

Мінсоцполітики затвердило Порядок формування відомості про виплату компенсації роботодавцям ЄСВ, а також форму такої відомості

Встановлено порядок формування відомостей про компенсацію ЄСВ роботодавцям

Мінсоцполітики наказом від 05.09.2014 р. №626 затвердило Порядок формування відомості про виплату компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів, а також форму такої відомості.

Порядком визначається механізм формування та передачі районними, міськими, міськрайонними та районними у містах центрами зайнятості державної служби зайнятості відомості про виплату компенсації роботодавцям витрат у розмірі ЄСВ за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів територіальному відділенню Фонду.

Так, встановлено, що центри зайнятості до 10 числа місяця, наступного за місяцем подання звіту про суми нарахованої зарплати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого ЄСВ, з врахуванням даних роботодавця та відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців, формують та передають відомість центрам зайнятості в АРК, областях, містах Києві та Севастополі.

Центри зайнятості в АРК, областях, містах Києві та Севастополі до 15 числа місяця, наступного за місяцем подання звіту, передають узагальнені відомості територіальному відділенню Фонду для виплати компенсації роботодавцям витрат у розмірі ЄСВ.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»