• Посилання скопійовано

Як «спрощенці» можуть виправити помилку в книгах обліку

Тернопільські податківці нагадали основні правила ведення книг обліку платниками єдиного податку

Як «спрощенці» можуть виправити помилку в книгах обліку

ДФС у Тернопільській області нагадала, що платники ЄП першої і другої груп та підприємці платники 3-ої групи ЄП-не платники ПДВ, повинні вести Книгу обліку доходів, а підприємці третьої групи ЄП -платники ПДВ - Книгу обліку доходів та витрат.

Книги обліку доходів ведуться за вибором платника податку в паперовому або в електронному вигляді.

При обранні платником податку ведення Книги в паперовому вигляді записи виконуються розбірливо чорнилом темного кольору або кульковою ручкою. Внесення виправлень здійснюється шляхом нового запису (з відображенням від’ємного або позитивного значення), який засвідчується підписом платника податку.

Коли платником податку обрано ведення Книги в електронній формі, у Книзі допускаються виправлення помилок або коригування шляхом доповнення рядка, в якому відображається від’ємне або позитивне значення.

На підставі: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»