• Посилання скопійовано

Міндоходів може бути реформовано до кінця літа

Міністр юстиції України Павло Петренко сподівається, що Міністерство доходів і зборів буде реформовано у Державну фіскальну службу до кінця літа

Міндоходів може бути реформовано до кінця літа

"По юридической процедуре необходимо, чтобы 30% персонала Министерства доходов и сборов, перешел и был официально оформлен в Государственной фискальной службе и после того, как фискальная служба будет функционировать, как официальный орган, а Министерство по доходам и сборам будет ликвидировано", - рассказал Петренко.

По его словам, сейчас идет процесс перевода части сотрудников в ГФС.

"Из практики по другим ведомствам это занимало в среднем от месяца до трех месяцев, потому что некоторые сотрудники не хотят переводиться, тогда им объявляется уведомление об увольнении, но Министерство по доходам и сборам было одним из крупнейших, около 60 тыс. государственных служащих. Надеюсь, что Государственная фискальная служба заработает нормально до конца лета", - отметил Петренко.

На підставі: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»