• Посилання скопійовано

Затверджено новий перелік безрецептурних ліків, заборонених до рекламування

МОЗ оновило Перелік лікарських засобів, заборонених до рекламування, які відпускаються без рецепта. Тепер він налічує 407 позицій (раніше було 513)

Затверджено новий перелік безрецептурних ліків, заборонених до рекламування

Нагадуємо, що за ст. 26 Закону "Про лікарські засоби" дозволяється реклама лікарських засобів, які відпускаються без рецепта лікаря та не внесені до переліку заборонених до рекламування лікарських засобів.

МОЗ наказом від 18.03.2024 №457 (зареєстрований в Міністерстві юстиції 01.04.2024 за №476/41821) затвердило новий Перелік лікарських засобів, заборонених до рекламування, які відпускаються без рецепта. Він налічує 407 позицій (у попередньому Переліку було 513).

Ознайомитися з переліком можна тут>>>

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Відповідно втратить чинність наказ МОЗ від 18.07.2023  №1295 "Про затвердження Переліку лікарських засобів, заборонених до рекламування, які відпускаються без рецепта".

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»