• Посилання скопійовано

Кабмін встановив чисельність Державної фіскальної служби

Гранична кількість - майже 57 тисяч

Кабмін встановив чисельність Державної фіскальної служби

Кабінет міністрів України своєю постановою №178 встановив граничну чисельність співробітників Державної фіскальної служби України, утвореної на базі Міністерства доходів і зборів України.

Згідно з документом, опублікованим на веб-порталі уряду, гранична чисельність співробітників складе 56 тис. 640 осіб.

Одночасно постанова скасовує раніше оформлену норму, яка передбачає поділ співробітників на працівників Державної податкової та Державної митної служб.

На початку березня Кабінет міністрів ухвалив рішення про ліквідацію Міністерства доходів і зборів та формування окремих податкових і митних органів із підпорядкуванням їх Міністерству фінансів.

Водночас на початку червня Кабмін опублікував постанову про створення Державної фіскальної служби, яка повинна об'єднати податкову, митницю і фінансову міліцію. Главою служби було призначено діючого першого заступника міністра доходів і зборів Ігоря Білоуса, а його першим заступником − заступника міністра доходів і зборів, що курирує службу фінансових розслідувань, Володимира Хоменка. Заступником глави Госфінслужби Кабмін призначив Анатолія Макаренка, який раніше очолював Державну митну службу.

Чисельність співробітників Міндоходів раніше становила близько 57 тис. осіб.

Джерело: Forbes.ua

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»