• Посилання скопійовано

ДФС анонсувала зменшення податкових ставок вже в жовтні

Також у планах зменшення кількості перевірок бізнесу до кінця осені

ДФС анонсувала зменшення податкових ставок вже в жовтні

Державна фіскальна служба України (ДФС) анонсувала зменшення податкових ставок вже в жовтні. Про це в ході круглого столу "Система електронного адміністрування ПДВ в повному режимі: перші підсумки" повідомив голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

"Я вважаю, що у вересні повинні відбутися зміни до Податкового кодексу, щоб в цьому році, скажімо так, з запасом часу надати платникам податків можливість бачити ті зміни, які відбуватимуться в 2016 році, але в той же самий час деякі зрозумілі зміни, я думаю, вже повинні працювати з першого жовтня", - сказав Насіров.

За його словами, ці зміни покращать процес адміністрування, а в деяких випадках зменшать ставки податків.

"Разом з Мінфіном і Міністерством економіки ми повинні напрацювати зміни, які комплексно поліпшать умови роботи для бізнесу", - додав голова ДФС.

Крім цього, він заявив, що відомство зменшить кількість перевірок бізнесу в Україні в жовтні-листопаді 2015 року. 

"Нам важливо до кінця року, але реально ми очікуємо в жовтні та листопаді цього року, що вдасться вичистити повністю весь, скажімо так, незрозумілий податковий кредит, який існував в системі. І найбільшим досягненням буде те, що ми зможемо зменшити кількість перевірок бізнесу. Нам не потрібні будуть зустрічні перевірки, позапланові перевірки. Для великого бізнесу це покращення", - сказав Насіров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДФС до кінця місяця підготує додаткові зміни до ПК.

На підставі: РБК-Україна

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»