• Посилання скопійовано

Комітет Ради пропонує встановити акцизи на енергетичні напої

Депутати пропонують ввести ставку акцизу на енергетичні напої в сумі 7 гривень за літр

Комітет Ради пропонує встановити акцизи на енергетичні напої

Парламентский комитет по вопросам налоговой и таможенной политики предлагает ввести акциз на энергетические напитки. Об этом передает корреспондент РБК-Украина.

Соответствующий проект закона о внесении изменений к Налоговому кодексу Украины относительно введения ставок на энергетические напитки (2740) был одобрен на заседании комитета.

Так, предлагается ввести ставку акциза на энергетические напитки в сумме 7 гривен за литр. После принятия соответствующего решения парламентом, можно ожидать подорожания стоимости энергетических напитков.

Автор законопроекта народный депутат Валентин Нечипоренко пояснил, что необходимостью принятия соответствующего законопроекта является чрезмерный объем потребления таких напитков молодежью, что составляет угрозу для их здоровья.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»