• Посилання скопійовано

Коригування податкового кредиту з ПДВ відображається в рядку 16.1 декларації з ПДВ

До внесення змін до форми декларації з ПДВ коригування ПК необхідно відображати в рядку 16.1 розділу II декларації

Коригування податкового кредиту з ПДВ відображається в рядку 16.1 декларації з ПДВ

Міндоходів повідомляє, що відповідно до Порядку заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість, затвердженого наказом Міністерства доходів і зборів України від 13.11.2013 р. №678, коригування податкового кредиту відображається у рядку 16.

Враховуючи те, що чинною формою податкової декларації з ПДВ не передбачено окремого рядка для відображення коригування податкового кредиту по отриманих від нерезидента послугах (рядок 12.4 розділу II податкової декларації з ПДВ), до внесення відповідних змін до форми декларації таке коригування необхідно відображати в рядку 16.1 розділу II декларації (Лист Міндоходів від 12.05.2014 р. №8239/6/99-99-19-03-02-15).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»