• Посилання скопійовано

ДПС повідомляє про скасування обмежень в наданні електронних довірчих послуг юрособам

Оскільки оновлене ПЗ для ЄДР вже працює, то і електронні довірчі послуги надаються юрособам у звичайному режимі. При цьому в разі потреби повторного формування сертифікатів для електронного підпису, податківці рекомендують скористатися їх онлайн сервісом

ДПС повідомляє про скасування обмежень в наданні електронних довірчих послуг юрособам

У зв’язку з впровадженням Державним підприємством «Національні інформаційні системи» з 19:00 11 серпня 2020 року в промислову експлуатацію оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ДПС повідомляє про скасування обмежень в наданні електронних довірчих послуг юридичним особам.

Також, у разі наявності чинних сертифікатів, незмінних реєстраційних даних та особистого ключа, доступного лише користувачу та який не є скомпроментованим ДПС рекомендує скористатися онлайн сервісом «Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом».

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: АЦСК ІДД ДФС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»