• Посилання скопійовано

Як та за яких умов отримати токени від АЦСК ІДД ДПС?

З незахищеного носія ключової інформації від АЦСК ІДД ДПС на токени зможуть перейти тільки ті користувачі, які мають чинні КЕП та не змінювали своїх даних

Як та за яких умов отримати токени від АЦСК ІДД ДПС?

АЦСК ІДД ДПС нагадує, що усім користувачам кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (далі – Надавач) доступний електронний сервіс Повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом.

Основною перевагою електронного сервісу є можливість дистанційного цілодобового формування сертифікатів (зокрема, з незахищеного носія ключової інформації на захищений носій ключової інформації), без обов’язкового відвідування представництв Надавача. Перелік суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібний продаж захищених носіїв ключової інформації наведений нижче.

Варто зазначити, що сформувати нові сертифікати зможуть лише ті користувачі, які мають:

  • чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилось декілька днів);
  • незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);
  • особистий ключ доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.

Для початку використання сервісу Вам необхідно завантажити та встановити останню версію безкоштовного програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1» або скористатись даним сервісом на нашому офіційному інформаційному ресурсі онлайн.

Додатково, усім клієнтам Надавача рекомендуємо до перегляду Відеоінструкцію по повторному формуванню сертифіката за електронним запитом.

Також, повідомляємо, що існує альтернативний спосіб дистанційного скасування сертифікатів, за допомогою засобу кваліфікованого електронного підпису чи печатки «ІІТ Користувач ЦСК-1».

Перелік суб’єктів

***

Читайте також:

Джерело: АЦСК ІДД ДПС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»