• Посилання скопійовано

Як подати вторинну заяву по справі через систему Е-суд?

Для подання вторинної заяви необхідно обрати профіль користувача, відкрити розділ «Мої справи», перейти до провадження та натиснути кнопку «Створити заяву», за потреби можна повернутися до попереднього кроку

Як подати вторинну заяву по справі через систему Е-суд?

Державне підприємство «Інформаційні судові системи» пояснило, як подати вторинну заяву по справі в Електронному суді.

«Судово-юридична газета» розповідає, що в системі всі шаблони розмежовані на дві частини: первинного та вторинного типу. Для прикладу, шаблон «Відвід судді» неможливо використати з розділу «Мої заяви». Шаблон заяви про «Відвід судді» вторинного типу і доступний для подання лише за наявності справи та провадження.  

Вторинні заяви – це заяви, що подаються по справі, яку вже зареєстровано в суді та доступ до якої вам надано в кабінеті ЕС. Вторинні заяви подаються користувачами з розділу «Мої справи». Номер справи, номер провадження (за наявності), тип судочинства, категорія/підкатегорія справи, суд та суддя будуть заповнені автоматично інформацією, що міститься у справі.  

Для подання вторинної заяви необхідно:  

  • Обрати профіль користувача («Як фізична особа» або «Як представник»).  
  • Відкрити розділ «Мої справи».  
  • Перейти до провадження та натиснути кнопку «Створити заяву».  
  • За потреби повернутися до попереднього кроку натисніть кнопку «Повернутись».  
  • Подальші кроки залежать від обраного шаблону.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»