• Посилання скопійовано

Додатковий сервіс у складі АРІ ЄДР – Отримання сканованої копії статуту юрособи

Новий сервіс дає можливість отримувати за допомогою API інформацію за результатом формування додаткового запиту на отримання сканованої копії установчого документа юридичної особи

Додатковий сервіс у складі АРІ ЄДР – Отримання сканованої копії статуту юрособи

ДП «НАІС» розробило додатковий сервіс у складі сервісної послуги у формі прикладного програмного інтерфейсу Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (АРІ ЄДР).

Новий сервіс дає можливість отримувати за допомогою API інформацію за результатом формування додаткового запиту на отримання сканованої копії установчого документа юридичної особи.

Вартість додаткового сервісу становить 20 100 грн з ПДВ за один календарний місяць, незалежно від кількості запитів та фактичної кількості днів користування додатковим сервісом.

Для діючих користувачів сервісної послуги підключення додаткового сервісу здійснюється шляхом подання заяви про зміну відомостей користувача (за формою згідно з Додатком 4 до Договору) з проставленням в ній відмітки про підключення додаткового сервісу, а також сплатою грошових коштів у розмірі тарифу додаткового сервісу до 30.11.2023.

Оновлена редакція Договору, технічного опису, а також  форми заяви про приєднання до Договору (Додаток 1 до Договору) та заяви про зміну відомостей користувача (Додаток 4 до Договору) розміщені на офіційному вебсайті ДП «НАІС» та є доступними для ознайомлення у рубриці <Реєстри> підрубрика <АРІ реєстрів> категорія <ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ЮРИДИЧНИХ ОСІБ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ>.

Зазначені зміни набирають чинності з 01 грудня 2023 року.

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»