• Посилання скопійовано

Як змінити пароль ЕЦП від ІДД ДПС: алгоритм дій

Податківці вказали, що для зміни пароля ЕЦП слід завантажити «засіб кваліфікованого електронного підпису чи печатки – "ІІТ Користувач ЦСК-1"». Потім у вкладці програми «Особистий ключ» обрати «Змінити пароль захисту особистого ключа»

Як змінити пароль ЕЦП від ІДД ДПС: алгоритм дій

ДПС у Житомирській області розповідає, що для зміни пароля особистого ключа необхідно:

  1. Завантажити «засіб кваліфікованого електронного підпису чи печатки – "ІІТ Користувач ЦСК-1"».
  2. У вкладці програми «Особистий ключ» обрати «Змінити пароль захисту особистого ключа».
  3. У новому вікні необхідно вказати поточний пароль, нижче вказати (зазначити) новий пароль та ще раз його повторити. Далі натиснути кнопку «Змінити».

Варто зазначити, що пароль до особистого ключа змінюється лише для того кваліфікованого електронного підпису чи печатки, шлях до якого Ви вказували. За наявності копій електронного ключа враховуйте, що пароль до них залишиться попередній.

Джерело: ДПС у Житомирській області

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»