• Посилання скопійовано

В офіційному перекладі МСФЗ на сайті Мінфіну ще не враховано останні зміни

Міністерство фінансів України розглянуло запит щодо актуальності міжнародних стандартів фінансової звітності, опублікованих на веб-сайті Мінфіну

В офіційному перекладі МСФЗ на сайті Мінфіну ще не враховано останні зміни

Як відомо, для складання фінансової звітності застосовуються МСФЗ, якщо вони не суперечать Закону про бухоблік, та офіційно оприлюднені на веб-сайті Міністерства фінансів України.

З метою здійснення належного процесу рецензування текстів перекладу МСФЗ утворено Раду з МСФЗ як дорадчий орган при Міністерстві фінансів України. Рада утворена з висококваліфікованих науковців, спеціалістів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, підприємств і організацій, об’єднань підприємців, бухгалтерів і аудиторів України.

У листі від 18.07.2017 р. №35230-07/28-530/533 Мінфін повідомляє, що за результатом розгляду на засіданнях Ради перекладів змін до МСФЗ, надісланих на опрацювання РМСБО, у 2016 році сформовано версію перекладу МСФЗ, яка розміщена на веб-сайті Міністерства фінансів України відповідно до вимог Закону. Зазначення певної дати, станом на яку український переклад МСФЗ відповідає оригіналу, відбудеться після розгляду Радою повного пакету відповідних перекладів змін до МСФЗ.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство фінансів України

Рубрика: Облік та звітність/Міжнародні стандарти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Міжнародні стандарти»