• Посилання скопійовано

Затверджено форму довідки про подану декларацію про доходи та Порядок її заповнення

Міндоходів видало наказ про затвердження форми довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи та Порядок її заповнення

Затверджено форму довідки про подану декларацію про доходи та Порядок її заповнення

Міндоходів наказом від 11.12.2013 р. №795 затвердило форму довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (про сплату ПДФО та про відсутність податкових зобов'язань з такого податку) та Порядок її заповнення.

Так, платники податку - резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов'язані подати до контролюючого органу декларацію не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду. 

В свою чергу, контролюючий орган протягом 30 календарних днів після надходження декларації зобов'язаний перевірити визначене податкове зобов'язання, сплату належної суми податку і видати довідку про подану декларацію про майновий стан і доходи, що подається до органів митного контролю під час перетину митного кордону і є підставою для проведення митних процедур.

Довідка видається за зверненням платника податку у 10-денний строк на підставі поданої декларації про доходи, а для платників податку - резидентів, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, - протягом 30 днів після надходження декларації про доходи та сплати належної суми податку.

Дані Довідки заповнюються у гривнях з копійками, підписуються керівником контролюючого органу та скріплюються печаткою.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»