• Посилання скопійовано

Міндоходів про нові способи подання форми №1ДФ

Міндоходів в Тернопільській області нагадує, що з 1 квітня набирають чинності зміни до Порядку подання податкового розрахунку форми №1ДФ

Міндоходів про нові способи подання форми №1ДФ

Починаючи з 1 квітня поточного року набирають чинності зміни у законодавстві, що стосуються Порядку подання Податкового розрахунку форми № 1ДФ. Такі зміни передбачені наказом Міністерства доходів і зборів України від 21.01.2014 р. № 49.

Зокрема, зміни торкнулися способів подання Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку.

Так, Податковий розрахунок ф. № 1ДФ, затверджений Наказом №49, подається податковими агентами в один із таких способів:

- засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо використання електронного цифрового підпису відповідальної особи податкового агента у порядку, визначеному законодавством;

- на паперовому носії разом з електронною формою на електронному носії інформації;

- на паперовому носії, якщо кількість рядків у податковому розрахунку не більше п'яти.

В один із таких способів у вигляді окремої порції подається Податковий розрахунок ф. № 1ДФ за відокремлений підрозділ юридичної особи, який не уповноважений нараховувати, утримувати і сплачувати (перераховувати) податок до бюджету.

Нагадаємо, що Податковий розрахунок ф. № 1ДФ подається окремо за кожний квартал (податковий період) протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу. Окремий Податковий розрахунок за календарний рік не подається.

Вперше Податковий розрахунок за формою, затвердженою Наказом №49, слід подати за І квартал 2014 року.

Новини по темі:

Нова форма №1ДФ - коротко про основне >>>

З 1 квітня діятиме нова форма №1-ДФ >>>

Порядок заповнення форми №1-ДФ: нова листівка від Міндоходів >>>

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»