• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 04.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Глава ЦВК позбувся посади через позицію по Тимошенко

Однією з головних причин, чому Віктор Янукович не залишив Володимира Шаповала на посту голови Центрвиборчкому до 2014 року, стала позиція останнього щодо балотування Юлії Тимошенко на президентських виборах 2015 року.

Українці зможуть переплановувати житло без дозволів

Уряд розробив і схвалив законопроект, згідно з яким громадяни під час перепланування свого житла можуть робити це без будь-яких дозволів.

У Генпрокуратурі назвали спільників Тітушко

Попереднє засідання суду щодо побиття журналістів Ольги Сніцачук та Владислава Соделя, за яким, крім Вадима Тітушко, проходять Сергій Приходько, Андрій Ярошенко та Михайло Пшук, відбудеться восьмого липня.

Перевертень у законах: чи треба карати заводи й фабрики за нормами Кримінального кодексу

Закон про кримінальну відповідальність юридичних осіб порушує принципи кримінального права і норми Конституції. Всупереч декларованим цілям він стимулюватиме корупцію та рейдерство.

Про мюмзиків в мові

Ті, хто цікавився правом, знають, який понятійний хаос панує в цій галузі знань. Правом називається і система правовідносин і власне, корпус нормативних актів і властивості, якими володіє людина, і привілеї, отримані політичним шляхом. Ці явища, м'яко кажучи, дуже різнорідні для того, щоб називатися одним словом.

Куди рухається українська наука?

У рейтингу Global Innovation Index 2013 від Корнельського університету, бізнес-школи INSEAD та Всесвітньої організації інтелектуальної власності WIPO Україна посіла 71-е місце, втративши лише за один рік вісім позицій.

Заарештовано президента Єгипту (фоторепортаж)

Збройні сили Єгипту на вимогу опозиції усунули від влади президента Мухаммеда Мурсі і взяли його під арешт. У Каїрі вже почалися сутички прихильників скинутого президента і поліції. Противники Мурсі з феєрверками святкують перемогу на площі Тахрір. 

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»