• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 05.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У Путіна розповіли, навіщо Україна потрібна Європі 

Україна - запасні легені ЄС, як постачальник живої сили і потенційний ринок збуту. Таку думку висловив керівник науково-дослідних програм Чорноморсько-каспійського центру, спеціаліст Російського інституту стратегічних досліджень Едуард Попов. 

Українців зобов'яжуть обмінювати валютні перекази на гривні 

В Україні починають діяти нові правила валютних переказів. Тепер всі перекази з-за кордону в іноземній валюті в обов'язковому порядку підлягають конвертації. 

«Укрпошта» піднімає тарифи на доставку посилок 

«Укрпошта» має намір підвищити тарифи на свої послуги на 15-17%. Подорожчання торкнеться доставки посилок по Україні та за кордон, а також на пересилання поштової кореспонденції за кордон. 

Багатомільярдні тендери «Укрзалізниці» пов'язали з «Межигір'ям» 

«Укрзалізниця» має намір витратити 22 млрд грн на лізинг електровозів у компанії «Прем'єр Лізинг», у якої простежується зв'язок з фірмою «Танталіт», номінальним власником президентської резиденції «Межигір'я». 

Не страшний нам сірий вовк: від чого можна застрахувати школяра 

Сьогодні страхові компанії пропонують три види страхування дітей: накопичувальне, ризикове й добровільне медичне страхування. 

Без брудершафтів: із ким та за що борються українські виробники горілки 

Нинішній сезон розчаровує вітчизняних виробників горілки. Торік у них з’явився реальний шанс вивести галузь із кризи. Обсяги випуску міцного алкоголю, нехай і не суттєво, але все ж збільшилися. За даними Державної служби статистики, в 2012 році українські ЛГЗ розлили 33,8 млн дал сорокаградусного напою, що майже на 2% більше, ніж у 2011-му. Але з початку нинішнього року ринок стабільно йде в мінус. 

19 моментів біографії Барака Обами (фоторепортаж) 

4 серпня відсвяткував свій день народження Барак Хуссейн Обама II - перший чорношкірий президент США, лауреат нобелівської премії світу 2009 року і людина з усіх поглядів видатна. На відміну від більшості афроамериканців, Обама - не нащадок рабів, а син студента з Кенії. 

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»