• Посилання скопійовано

1С в нових економічних умовах

Сьогодні в зв'язку з непростою економічною ситуацією в країні далекоглядний підприємець або бухгалтер шукає можливість захистити найцінніше на підприємстві - бухгалтерську базу, а також ефективний спосіб скорочення витрат та економії. Зараз саме час почати розглядати способи, які допоможуть цього досягти

1С в нових економічних умовах

Сьогодні програмою 1С: Підприємство користується практично кожен бухгалтер. Більшість фірм, компаній і корпорацій використовують «коробку» 1С. Тобто купують ліцензію, а потім оплачують ІТС та фахівців, які налаштовують і обслуговують програму і обладнання. Раніше все це було обов'язковою умовою успішної роботи будь-якого підприємства. Однак з розвитком «хмарних» технологій у сфері бухгалтерського ПЗ з'явилася нова послуга — 1С онлайн.

«1с онлайн» - це віддалена повнофункціональна ліцензійна версія програми 1С: Підприємство 8. Робота з 1с онлайн нічим не відрізняється від «коробкової» версії. Але разом з тим, ви отримуєте повний інформаційно-технічний супровід, оперативні оновлення та гарантований захист бухгалтерської бази.

Детальніше

Що ж такого може дати «хмарна» версія, чого ніколи не буде при використанні «коробки»?

Економія
Замовляючи послугу «1с онлайн», ви отримуєте повноцінний інформаційно-технічний супровід, однак дешевше стандартного ІТС. Крім того, ви отримуєте можливість перейти на 1с8 з мінімальними фінансовими витратами і працювати з нею в будь-який час з будь-якої точки планети.

Безпека
Несанкційований доступ, форсмажори, такі як пожежа або відключення електроенергії,  хакерські атаки — все це з бухгалтерських «страшилок» перетворилося на жорстоку реальність. Зберігати базу в «хмарі» надійніше, ніж у вашому офісі. Дані знаходяться на захищених серверах, щодня відбувається резервне копіювання бази, виключається втрата або пошкодження через перебої електроживлення, поломки комп'ютерної техніки, віруси, несанкційований доступ.

Регулярні оновлення
У результаті використання «1с онлайн» ви спокійно працюєте в останній версії 1с8, не турбуєтесь ні про що, оперативно отримуєте оновлення, регламентовані звіти і відповіді на ваші питання. При цьому ви заощаджуєте від 15 до 30% на ІТС (залежно від пакета яким ви користуєтесь).

Отримати безкоштовний тестовий доступ

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»