• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 05.08.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Приземлення «Добролета»: чому європейські санкції здатні знищити російську економіку. Ексклюзив від Віталія Портнікова

Ще кілька тижнів тому керівники російської цивільної авіації і «Аерофлоту» говорили про нову еру авіаційних перевезень - провідна авіакомпанія Росії вирішила створити власного лоукостера. Ринок авіаперевезень в Росії - а ця країна послідовно відмовляється від переговорів про відкрите небо з цивілізованим світом - ставав більш дешевим і доступнішим звичайним громадянам. Але випробування Кримом російський лоукостер не витримав.

Порошенко: зона проведення АТО скоротилася на три чверті

Президент Петро Порошенко зазначив, що за два місяці зона проведення антитерористичної операції скоротилася на три чверті.

Команда Коломойського пропонує націоналізувати МТС і «Київстар»

Команда дніпропетровського губернатора Ігоря Коломойського вважає, що держава повинна націоналізувати ряд стратегічних підприємств, приватизованих у 2010-2013 роках з явними порушеннями. Про це заявив заступник губернатора Борис Філатов.

Призначено нового голову Укрексімбанку

Укрексімбанк, який є третім за величиною в країні, 1 серпня призначив головою правління Олександра Гриценко, який раніше працював в приватному люксембурзькому банку Banque Хевілленд.

Зарплата діпутата! Інтермедія. Must read від Віталій Чепинога

Дєйствующі ліца: депутати Верховної Ради і прем’єр-міністр Арсен Яценюк… 

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»