• Посилання скопійовано

Нове в обліку 2014: є над чим замислитися!

Для кожного бухгалтера сьогодні вкрай важливо не просто залишатися в курсі актуальних змін облікової та податкової політики, але також швидко їх засвоювати, детально роз'яснювати співробітникам і, на основі цього, грамотно формувати нову стратегію обліку...

Нове в обліку 2014: є над чим замислитися!

Поточний рік виявився «врожайним» на серйозні нововведення у сфері регулювання бухгалтерського і податкового обліку. Як не загубитися в потоці нової інформації і не упустити нічого важливого? Отже, основні новації 2014 року, які вступили в силу або будуть внесені на розгляд, як проект законодавства:

 

  • Закон про «Податковий компроміс». На кого поширюється? Як вплине на діяльність платників податків і контролюючих органів? Які операції можуть стати об'єктами податкового компромісу?
  • Податкові реформи. Курс уряду на ліквідацію податкових ям і кримінальних схем. Скасування поняття «податкових навантажень».
  •  Нові вимоги до бухгалтерської звітності. Зміна термінів подачі звітності. Зменшення розміру штрафів. Особливості підготовки звіту за 2014 рік.
  • Новації, пов'язані з окремими податками: ПДВ, ПДФО, податок на прибуток. Нові форми податкових накладних. Податкові звітності, пасивні доходи, прогресивна шкала оподаткування та ін. 

Докладніше

 

Щоб допомогти бухгалтерам адаптуватися до всіх змін в законодавстві, компанія «Актив» вирішила звернутися за консультацією до висококваліфікованого експерта. Жукова Ольга Володимирівна, будучи автором спеціалізованих публікацій і членом Української асоціації сертифікованих бухгалтерів і аудиторів, точно знає, на що конкретно необхідно звертати увагу.

Ділитися актуальною інформацією та корисними порадами Ольга буде 27 серпня на онлайн-семінарі «Експертний аналіз останніх змін законодавства». Реєстрація на семінар вже відкрита. Попередній запис обов'язковий, оскільки кількість учасників обмежена.

Участь у вебінарі дозволить бухгалтерам всього за 2 години отримати корисні рекомендації з використання на практиці найважливіших змін в системі регулювання обліку та обчислення ключових українських податків. Особливий акцент буде зроблено на достовірних прогнозах і способах вирішення складних ситуацій.

 

Зареєструватися

Джерело: ЦН "Актив"

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»