• Посилання скопійовано

Стартував новорічний розпродаж абонементів ipLex.Профі

Купуйте річний абонемент ipLex. Профі за спеціальною ціною 2015 грн (замість 2304 грн) та отримуйте ще один безкоштовно. Пропозиція дійсна до 31 грудня 2014 року

Стартував новорічний розпродаж абонементів ipLex.Профі

Сьогодні ipLex - лідер на ринку мобільних правових систем. ipLex.Профі — це повна база законодавства, працює на iPad та планшетах Android, а також на більшості популярних моделей смартфонів. Забезпечує доступ до актуальної нормативної інформації всюди, де є інтернет.

За умовами новорічної акції, всі хто придбає річний абонемент ipLex.Профі за спеціальною ціною 2015 грн (замість 2304 грн), отримає ще один безкоштовно.

Замовити абонемент або дізнатись більше про акцію можна на цій сторінці.

Джерело: iplex

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»