• Посилання скопійовано

Шановні колеги! Бухгалтерський тижневик «Дебет-Кредит» 27 вересня 2012 року проводить Бухгалтерський Семінар «Звітність за III квартал»

27 вересня 2012 року — Будинок Кіно, Червоний зал, вул. Саксаганського, 6.

Лектори:

Тетяна Мойсеєнко — податковий консультант, фахівець з питань оплати праці і трудового права, постійний провідний автор «Дебету Кредиту», а також електронного бухгалтерського тижневика «Бухгалтер & Закон» системи ЛІГА:ЗАКОН.

Володимир Блотнер — керуючий партнер аудиторської компанії «Контракти-аудит», сертифікований аудитор, податковий консультант, член Спілки аудиторів України, фахівець з питань контролю та ревізій на підприємствах, голова Клубу бухгалтерів у м. Києві.

Людмила Тімофєєва — головний спеціаліст аудиторської компанії «Контракти-аудит», податковий консультант, автор численних публікацій в економічній пресі, автор «Дебету-Кредиту», фахівець з оподаткування прибутку підприємств, ПДВ, а також з проблемних питань бухгалтерського обліку й оподаткування.

Теми:

АКТУАЛЬНІ ЗМІНИ У ПОДАТКОВОМУ, СОЦІАЛЬНОМУ І ТРУДОВОМУ ЗАКОНОДАВСТВІ: ПДФО. ЄСВ. Середня зарплата. ІНДЕКСАЦІЯ ЗАРПЛАТИ з урахуванням останніх змін.
Податок на прибуток. ПДВ. Єдиний податок.

Завантажити регламент семінару>>>

Запрошуємо вас узяти участь у семінарі

Умови участі:

Для власників карток Клубу Передплатників вхід ВІЛЬНИЙ. За умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена. Докладно про картки Клубу Передплатників читайте тут

Для тих, хто не має картки Клубу Передплатників, вартість участі у семінарі становить 498 грн (у т. ч. ПДВ) або 249 грн (у т. ч. ПДВ) для передплатників електронної версії «Дебет-Кредит»

Для отримання рахунка звертайтеся за тел.: (044)391-51-92 (-90,91)

Попередня реєстрація обов'язкова

РЕЄСТРАЦІЮ НА СЕМІНАР ЗАВЕРШЕНО!

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»