• Посилання скопійовано

27 вересня у Будинку Кіно відбувся семінар редакції бухгалтерського тижневика «Дебет-Кредит» «Звітність за ІІІ квартал»

Відбувся семінар редакції бухгалтерського тижневика «Дебет-Кредит»

Податковий консультант, фахівець з питань оплати праці та кадрового діловодства, трудового права Тетяна Мойсеєнкорозглянула зміни у податковому, соціальному та трудовому законодавстві, а саме: податок з доходів фізичних осіб, єдиний соціальний внесок, середня зарплата та індексація зарплати з урахуванням останніх змін.

Головний спеціаліст АФ «Контракти-Аудит», аудитор, податковий консультант, фахівець з питань оподаткування прибутку підприємств та ПДВ Людмила Тимофеєва та керуючий партнер АФ «Контракти-Аудит», аудитор, член САУ, фахівець з питань контролю та ревізій господарюючих суб`єктів, голова Клубу бухгалтерів м. Києва Володимир Блотнер опрацювали з учасниками актуальні питання ПДВ, податку на прибуток та єдиного податку.

Дуже вдячні всім учасникам за активну роботу під час семінару!

Завантажити текст робочого зошита семінару

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»