• Посилання скопійовано

У Києві відбувся Великий Бухгалтерський Семінар!

Редакція бухгалтерського тижневика «Дебет-Кредит» і передплатне агентство «Меркурій» провели спільний семінар

2 липня Театр російської драми приймав гостей, які приїхали взяти участь у Великому бухгалтерському семінарі. Цей захід об’єднав понад 800 бухгалтерів з різних куточків України.

Традиційно семінар проводив «зірковий» лекторський склад: Тетяна Мойсеєнко, Людмила Тимофєєва та Володимир Блотнер.

Експерти, як завжди, порушили актуальні теми ― звітність за I півріччя, майбутні соціальні та пенсійні зміни, нова фінансова звітність, трансфертні ціни та інші зміни до ПКУ.

Приємним сюрпризом для бухгалтерів став розіграш цінних призів від організаторів та партнерів семінару, який весело і завзято провів Володимир Блотнер.

Після закінчення семінару учасників очікувала феєрична комедія «Мнимый больной»: чудова гра акторів, їхні вдалі жарти залишили після себе незабутні емоції та враження.

Ми вдячні вам за увагу та активну роботу під час семінару!

До нових зустрічей!

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»