• Посилання скопійовано

Перелік фінансових послуг планують доповнити

Кабмін зареєстрував у Верховній Раді проект Закону, згідно з яким перелік фінансових послуг буде доповнено

Проект Закону від 02.08.2012 р. №11060 спрямовано для внесення змін до ст. 4 Закону «Про фінансові послуги і державне регулювання ринків фінансових послуг», відповідно до яких перелік фінансових послуг буде доповнено новими послугами, такими як:

управління майном для фінансування об'єктів будівництва та/або здійснення операцій з нерухомістю відповідно до Закону «Про фінансово-кредитні механізми та управління майном при будівництві житла й операції з нерухомістю»;

операції з іпотечними активами з метою емісії іпотечних цінних паперів;

послуги, які надаються банками відповідно до Закону «Про банки і банківську діяльність».

Крім того, фінансові послуги, надання яких передбачається іншими законами, підлягатимуть включенню до переліку, визначеного ч. 1 ст. 4 Закону «Про фінансові послуги і державне регулювання ринків фінансових послуг».

Також законопроектом передбачено заборону на надання фінансових послуг, не включених до зазначеного переліку.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»