• Посилання скопійовано

У Приват24 з'явилася нова функція – інтеграція з платіжною системою Payoneer

ПриватБанк та платіжна система Payoneer запустили інтеграцію в Приват24. Це допоможе швидше отримувати кошти з Payoneer прямо в додатку. А саме передбачено вивід коштів з Payoneer на картки та рахунки фізосіб та ФОП

У Приват24 з'явилася нова функція – інтеграція з платіжною системою Payoneer

Клієнти ПриватБанку та Payoneer відтепер зможуть користуватися новими функціями у Приват24, щоб швидше отримувати кошти з Payoneer прямо в додатку (мобільний та web).

Інтеграція Payoneer у Приват24 дає користувачам нові можливості, яких немає в інших банках, а саме:

  • Реєстрація користувача через Приват24, авторизація в сервісі Payoneer з банківського додатку, привʼязка наявного облікового запису та перегляд історії дебетових транзакцій через ПриватБанк;
  • Вивід коштів з Payoneer на картки та рахунки фізичних осіб та ФОП. Зарахування коштів цілодобово в режимі ONLINE для фізосіб та в режимі з 8.00 до 20.00 в робочі дні для ФОП;
  • Можливість відкриття віртуальних/інтернет карток в процесі виводу коштів, миттєве отримання банківських реквізитів по балансам в USD та EUR для прийому платежів за надані послуги;
  • Вигідний курс конвертації в гривню та відсутність комісій банків-кореспондентів за SWIFT-платежі від Payoneer.

На сьогоднішній день ПриватБанк обслуговує більше ніж 120 тисяч рахунків ІТ підприємців. Для них діє спеціальний тариф ІТ-експерт з безкоштовним відкриттям та пільговими умовами обслуговування рахунків, безкоштовним проведенням платежів у бюджет, сплати податків, валютообміну та перерахуванням коштів з рахунку ФОП на картку для виплат.

Також для ІТ підприємців ПриватБанк безкоштовно випускає картки Gold та Premium класу та впровадив спеціальну лінію підтримки – freelancer@privatbank.ua.

 

Про Payoneer

Payoneer (NASDAQ: PAYO) є світовим партнером у галузі цифрової комерції - де б ви не знаходились. Від безмежних платежів до безмежного зростання, Payoneer надає бізнесу на будь-якому ринку технології, зв’язки та впевненість для участі та процвітання у новій світовій економіці.

З 2005 року Payoneer винаходить і створює глобальну екосистему, аби весь світ міг реалізувати свій потенціал. Від підприємців-початківців на ринках, що розвиваються, до провідних світових цифрових брендів, таких як Airbnb, Amazon, Google, Upwork та Walmart.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»