• Посилання скопійовано

Ресторани зможуть отримати гранти від ПриватБанку, але є умови

Ресторанний бізнес, що активно приймає безготівку, отримує антикризові гранти від ПриватБанку

Ресторани зможуть отримати гранти від ПриватБанку, але є умови

У червні ПриватБанк та Visa виділили майже півмільйона гривень на антикризові гранти для підтримки та розвитку підприємців, які володіють кафе чи ресторанами та активно приймають оплату банківськими картками. У другому етапі спільної акції ПриватБанку з #Visa «Разом до перемоги» допомогу 20 000 грн отримали чергові сім підприємців з Черкас, Миколаєва, Києва та Чернігівської області.

Нагадаємо, можливість отримати один з грантів на суму 20 тисяч гривень мають всі підприємці ресторанного бізнесу, які вже користуються для прийому платежів терміналами ПриватБанку, чи планують підлючити еквайринг.

Для участі у проекті, який відкритий з 1 червня до 31 серпня 2022 року, треба зареєструватися на сайті банку та протягом дії проекту приймати за допомогою POS-термінала банку оплат на суму не меньше 20 000 гривень з карток Visa ПриватБанку.

Щомісяця випадковим чином визначається 7 переможців для отримання грантів, які будуть перераховані на поточний рахунок підприємства.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»