• Посилання скопійовано

Уряд затвердив новий Порядок надання Фонду гарантування вкладів фізосіб кредиту

На своєму засіданні КМУ визнав такою, що втратила чинність постанову №251 щодо "старого" порядку надання Фонду гарантування вкладів фізосіб та затвердив новий

Уряд затвердив новий Порядок надання Фонду гарантування вкладів фізосіб кредиту

За інформацією, наданою Тарасом Мельничуком у Телеграм, 19 серпня було затверджено новий Порядок надання Фонду гарантування вкладів фізичних осіб кредиту та/або внеску держави на безповоротній основі, яким передбачено, що внесок держави на безповоротній основі може бути здійснено за умови наявності ознак нестійкого фінансового стану банківської системи, а також обставин, що загрожують стабільності банківської та/або фінансової системи країни, підтверджених відповідним рішенням Ради з фінансової стабільності. Кредит (внесок) держави надається на умовах платності, строковості та забезпеченості у розмірі, необхідному для забезпечення покриття витрат, пов’язаних з виконанням Фондом своїх функцій. Визнано такою, що втратила чинність постанову КМУ від 09.07.2014 № 251 «Про затвердження Порядку надання Фонду гарантування вкладів фізичних осіб кредиту або внеску держави на безповоротній основі та Методики проведення оцінки настання ризику істотного зменшення обсягу його коштів».

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»