• Посилання скопійовано

Бізнес-клієнти ПриватБанку перевірятимуть власну кредитну історію у «Приват24 для бізнесу»

Перевірити кредитну історію свого підприємства у «Приват24 для бізнесу» можна як у вебверсії (меню «Партнери – Досьє ділової репутації»), так і у мобільному додатку (меню «Послуги – Досьє ділової репутації»)

Бізнес-клієнти ПриватБанку перевірятимуть власну кредитну історію у «Приват24 для бізнесу»

ПриватБанк розширює функціонал сервісу «Досьє ділової репутації» – відтепер бізнес-клієнти банку можуть перевіряти кредитну історію свого підприємства прямо у «Приват24 для бізнесу».

Перевірка кредитної історії компанії зазвичай потрібна для забезпечення можливості фінансування та підготовки до кредитування, вчасного виявлення можливих помилок та неточностей та розуміння фінансових можливостей та обмежень, які безпосередньо залежать від стану кредитної історії підприємства.

Перевірити кредитну історію свого підприємства у «Приват24 для бізнесу» можна як у вебверсії (меню «Партнери – Досьє ділової репутації»), так і у мобільному додатку (меню «Послуги – Досьє ділової репутації»). Послугу надає партнер ПриватБанку – Українське бюро кредитних історій.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»