• Посилання скопійовано

НБУ оприлюднив форму свого письмового повідомлення про призначення аудитора

Національний банк України розробив і затвердив форму письмового повідомлення регулятора про призначення суб’єкта аудиторської діяльності, який надаватиме послуги з обов’язкового аудиту фінансової звітності страховика

НБУ оприлюднив форму свого письмового повідомлення про призначення аудитора

Національний банк України розробив і затвердив форму письмового повідомлення регулятора про призначення суб’єкта аудиторської діяльності, який надаватиме послуги з обов’язкового аудиту фінансової звітності страховика (далі – Повідомлення).

На виконання пункту 743 глави 66 розділу Х Положення про авторизацію надавачів фінансових послуг та умови здійснення ними діяльності з надання фінансових послуг, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 29.12.2023 №199 (зі змінами), страховики подають до Національного банку заповнене Повідомлення про призначення суб’єкта аудиторської діяльності, який надаватиме послуги з обов’язкового аудиту фінансової звітності страховика.

До оприлюдненої форми Повідомлення додаються пояснення щодо її заповнення.

Відповідну форму Повідомлення можна побачити за посиланням.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»