• Посилання скопійовано

Чиновники будуть отримувати зарплату тільки у безготівковій формі: рішення Уряду

Уряд перевів всі виплати чиновників у безготівкову форму. Про це повідомив міністр КМУ Дмитро Дубілет

Чиновники будуть отримувати зарплату тільки у безготівковій формі: рішення Уряду

Міністр КМУ Дмитро Дубілет на своїй сторінці у Facebook повідомив, що на урядовому засіданні 3 листопада було прийнято постанову КМУ, якою всі виплати співробітникам органів влади переводяться у безготівкову форму.

За його словами, "60 млн грн на рік витрачають центральні органи влади та обладміністрації на банківські комісії через те, що платять зарплату готівкою. <...> близько 7% співробітників отримують зарплату готівкою, а не на банківський рахунок".

На думку міністра, 60 млн грн — це не така велика сума у масштабі всього бюджету. Але це один з багатьох заходів, який робиться для виконання KPI по оптимізації бюджету.

Нагадаємо також, що на цьому ж засіданні 3 листопада було затверджено проект Держбюджету-2020 до другого читання.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»