• Посилання скопійовано

Середня зарплата у 2021 році зросте на 13%, – Шмигаль

За позицією Шмигаля, завдяки зростанню економіки і продуктивності праці в 2021 році реальна середня зарплата зросте приблизно на 13%

Середня зарплата у 2021 році зросте на 13%, – Шмигаль

Finance.ua розповідає, що в Україні завдяки урядовим програмам підтримки бізнесу вдалося зберегти майже 550 тисяч робочих місць. Також завдяки держпідтримці в минулому році було працевлаштовано понад 600 тисяч українців.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава Кабінету міністрів України Денис Шмигаль.

«Ключову роль тут зіграла програма із часткового безробіття, за якою державна підтримка бізнесу склала понад 3 млрд грн», – наголосив прем’єр.

Також він додав, що в грудні минулого року держбюджет отримав на 32 мільярди гривень більше, ніж за аналогічний місяць 2019 року. В цілому державний бюджет за рік виконаний на 101,5%, зазначив Шмигаль.

Також він заявив, що з 1 січня 2021 року в Україні мінімальна зарплата становить шість тисяч гривень. За словами прем’єра, вперше в історії нашої країни «мінімалка» стала вище 200 доларів.

«Завдяки зростанню економіки і продуктивності праці в 2021 році, уряд прогнозує, що реальна середня зарплата зросте приблизно на 13%», – впевнений Денис Шмигаль.

Джерело: FINANCE.UA

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»