• Посилання скопійовано

Для бронювання працівників потрібно застосовувати затверджені форми списків

Мінекономіки надало розʼяснення щодо правильності формування списків для бронювання працівників. Про це повідомило Мінагрополітики на своєму сайті. Роботодавці повинні застосовувати затверджені форми списків

Для бронювання працівників потрібно застосовувати затверджені форми списків

Міністерство аграрної політики України розповідає, що, відповідно до листа-роз’яснення Мінекономіки щодо порядку бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, списки на бронювання військовозобов’язаних подаються через кабінет бронювання в електронній формі (у двох форматах Excel та PDF), за формою згідно з додатком 1, разом із відповідним обґрунтуванням та довідкою про кількість військовозобов’язаних, за формою згідно з додатком 2 до Порядку бронювання, затвердженого постановою №76.

 

Від редакції: Зазначимо, що ще 27 січня 2023 року КМУ Постановою №76 затвердив:

  • порядок бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобовʼязаних під час дії воєнного стану;
  • порядок та критерії визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Аналіз правил бронювання працівників ми наводили тут. А про правила для критеріїв критично важливих підприємств розповідали тут і тут.

***

Читайте також:

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»