• Посилання скопійовано

Сканування трудової книжки на портал е-послуг ПФУ: чи потрібен військовий квиток?

Якщо у трудову книжку запис про проходження строкової військової служби внесено, у тому числі зазначено номер військового квитка та дату його видачі, то сканувати військовий квиток та надавати до е-трудової не обов’язково

Сканування трудової книжки на портал е-послуг ПФУ: чи потрібен військовий квиток?

ПФУ наголошує, що період проходження строкової військової служби зараховується до страхового стажу. 

Основним документом, що підтверджує стаж роботи до 1 січня 2004 року, є трудова книжка. Запис про проходження строкової військової служби вноситься до трудової книжки на основі військового квитка.

Якщо у трудову книжку такий запис внесено, у тому числі зазначено номер військового квитка та дату його видачі, то сканувати військовий квиток та надавати до електронної трудової книжки не обов’язково. 

Якщо ж у трудовій книжці не зазначено період строкової військової служби або період зазначено, але в підставах не внесено номер військового квитка та дату його видачі, то для підтвердження періоду військової служби військовий квиток потрібно відсканувати та додати до електронної трудової книжки. 

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»