• Посилання скопійовано

Єдиний держреєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов, з’явиться до кінця року

Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов, має бути готовий до 1 січня 2013 року. Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час брифінгу у Кабінеті Міністрів 29 лютого.

«Мінрегіон вживає заходів із формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Для цього була створена необхідна нормативно-правова база і розроблене спеціалізоване програмне забезпечення для ведення квартирного обліку, заповнення форм та автоматизації процесу внесення інформації до Реєстру», — зазначив А. Близнюк.

За словами міністра, вже обладнано приміщення восьми робочих місць реєстраторів у пілотних областях — Рівненській, Харківській, Полтавській, Сумській, Херсонській та Луганській, а також у Києві.

А. Близнюк додав, що термін формування Реєстру встановлено до 1 січня 2013 року.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»