• Посилання скопійовано

Оформляючи проїзні документи на відрядження, перевірте ім'я та прізвище

Установи, направляючи працівників у відрядження, мають звертати їх увагу на те, щоб при оформленні проїзних документів працівники перевіряли правильність зазначеної в них інформації, зокрема прізвищ та імен

Оформляючи проїзні документи на відрядження, перевірте ім'я та прізвище

Мінфін нагадує, що витрати на відрядження відшкодовуються лише за наявності підтвердних документів в оригіналі, зокрема транспортних квитків або транспортних рахунків, в тому числі електронних квитків.

Оформлення проїзних документів, у тому числі електронних, здійснюється із внесенням до проїзних документів прізвища та імені пасажира зі слів особи, яка здійснює оплату проїзного документа. При цьому під час отримання документа пасажир повинен, не відходячи від каси, перевірити правильність зазначених у ньому відомостей, у тому числі прізвища та імені.

Тому установи, направляючи працівників у відрядження, мають звертати їх увагу на те, щоб при оформленні проїзних документів працівники перевіряли правильність зазначеної в них інформації, зокрема прізвищ та імен (Лист Мінфіну від 31.10.2013 р. №31-07230-16-10/30556).

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»