• Посилання скопійовано

Реформа оплати праці: підписано та оприлюднено Закон

Разом з Держбюджетом-2017 вчора, 26 грудня, Президент підписав й Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України (він же законопроект №5130)

Реформа оплати праці: підписано та оприлюднено Закон

Як повідомляє прес-служба Президента, 26 грудня ввечері разом з Держбюджетом-2017 (про це тут) Петро Порошенко підписав й ще кілька законів.

Серед них - Закон  України від 06.12.2016 р. №1774-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» щодо збільшення мінімальної заробітної плати до 3200 гривень (він же раніше законопроект №5130).

Закон №1774-VIII 27 грудня опублікований в "Голосі України" №248/2016 та набере чинності з 1 січня 2017 року.

Докладно про новації, запропоновані цим Законом, читайте в аналітичній статті від редакції >>

Нагадаємо, що цей законопроект був прийнятий Верховною Радою за основу і в цілому  6 грудня. Про це, а також про основні зміни, запропоновані законопроектом, ми повідомляли тут>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»