• Посилання скопійовано

Борги з ЄСВ тепер можна знайти на Порталі відкритих даних

ДПС почала публікувати дані щодо боргів з ЄСВ на Порталі відкритих даних

Борги з ЄСВ тепер можна знайти на Порталі відкритих даних

 ДПС продовжує курс щодо політики відкритості, що підтверджується оприлюдненням нового набору даних у формі відкритих даних «Інформація про платників, які мають борг (недоїмку) зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Зазначений набір даних оприлюднений на офіційному вебпорталі ДПС та на Порталі відкритих даних Єдиного державного вебпорталу відкритих даних.

Періодичність оновлення цього набору даних відбувається щомісячно, про що зазначено у Паспорті набору даних.

Додатково повідомляємо, що набір даних оприлюднений у машиночитаному форматі «csv», як передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», зі змінами, а також з кодуванням UTF – 8 згідно з Методичними рекомендаціями, які оприлюднені у розділі «Інфохаб» Єдиного державного вебпорталу відкритих даних.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»