• Посилання скопійовано

Міні-НПЗ перевірять до середини квітня

Міні-нафтопереробні заводи перевірять до середини квітня. Відповідне доручення Микола Азаров дав податківцям, працівникам МВС, Міненерговугілля та відомству економічного розвитку та торгівлі.

Про результати ревізії мають повідомити уряд у двотижневий термін. Вони також повинні вжити заходів за фактами виявлених порушень.

Мінекономрозвитку протягом квітня планує скасувати технічні умови на пальне. Адже їх дія сприяє появі на ринку низькоякісної продукції.

Леонід Косянчук, президент об’єднання операторів ринку нафтопродуктів: «Сьогодні невідомо, яка кількість міні-НПЗ працюють за технічними умовами. Наставчас зробити якісь прозорі правила гри на цьому ринку і в тому числі якось з′ясувати наші вимоги до стандартів якості».

Наталія Андрейчук 

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»