• Посилання скопійовано

Нардепи відмовилися скасовувати мораторій на перевірки бізнесу

"За" проголосували лише 67 депутатів при 226 мінімально необхідних

Нардепи відмовилися скасовувати мораторій на перевірки бізнесу

Верховна Рада України не підтримала проект постанови №3153-П "Про скасування рішення Верховної Ради України від 03.11.2016 року про прийняття в цілому як закону законопроекту № 3153" (щодо продовження до кінця 2017 мораторію на планові перевірки бізнесу.

Більше про нього тут>>

Як повідомляє телеканал "112 Україна", "за" проголосували лише 67 народних депутатів.

Нагадаємо, 3 листопада Рада прийняла у другому читанні і в цілому законопроект № 3153 "Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності", яким продовжила до 31 грудня 2017 р. мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових перевірок у сфері господарської діяльності. Відповідне рішення підтримали 235 народних депутатів.  Докладно про це читайте тут>>

Згідно з документом, до кінця 2017 року позапланові перевірки можуть проводитися органами держнагляду, зокрема, за письмовою заявою суб'єкта господарювання у відповідний орган держнагляду про здійснення перевірки за його бажанням, за рішенням суду, у разі аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку, що було пов'язано з діяльністю суб'єкта господарювання.

Джерело: 112.ua

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»